SWAYS

Verticales Amplifiées

The light installed for the SWAYS building gushes from two glass lanterns and flows across the façade. Representing authentic signals in the distance, these lanterns are enveloped in a shifting light. The boxes forming the roof and the dynamic light incorporated to the façade follow the rhythm of this breathing.

 

The canopy that shelters the passers-by is equipped with LEDs. They are integrated to the architectural elements, strengthening the place’s sense of identity, while guiding the users. All of these lighting devices vibrate in unison and compose a consistent nocturnal setting.

 

The coloured light forges a bond between the outside and the inside. It guides the visitors and users on their journey. Inside the building, chandeliers specially designed for SWAYS punctuate the elevators and the landings. The access ramps to the parking are also actors of an illuminated scenography, where the inside echoes the outside.

PROJECT TYPE

Office building

INTERVENTION

Architectural installation

SCHEDULE

2020

CLIENT

Bouygues Immobilier & Primonial

STATUS

Ongoing

LOCATION

Issy-les-Moulineaux (FR)

SURFACE AREA

-

LIGHTING DESIGN

Yann Kersalé, KER YAN
BOA

PROJECT TEAM

AAAB, Ingerop, DVVD

CONSTRUCTION COST

-

SWAYS

Verticales Amplifiées

The light installed for the SWAYS building gushes from two glass lanterns and flows across the façade. Representing authentic signals in the distance, these lanterns are enveloped in a shifting light. The boxes forming the roof and the dynamic light incorporated to the façade follow the rhythm of this breathing.

 

The canopy that shelters the passers-by is equipped with LEDs. They are integrated to the architectural elements, strengthening the place’s sense of identity, while guiding the users. All of these lighting devices vibrate in unison and compose a consistent nocturnal setting.

 

The coloured light forges a bond between the outside and the inside. It guides the visitors and users on their journey. Inside the building, chandeliers specially designed for SWAYS punctuate the elevators and the landings. The access ramps to the parking are also actors of an illuminated scenography, where the inside echoes the outside.

PROJECT TYPE

Office building

INTERVENTION

Architectural installation

SCHEDULE

2020

CLIENT

Bouygues Immobilier & Primonial

STATUS

Ongoing

LOCATION

Issy-les-Moulineaux (FR)

SURFACE AREA

-

LIGHTING DESIGN

Yann Kersalé, KER YAN
BOA

PROJECT TEAM

AAAB, Ingerop, DVVD

CONSTRUCTION COST

-